Wie ben ik

marjan

Korte kennismaking

Mijn naam is Marjan den Haan-Philipsen. Getrouwd met een lieve man en moeder van twee studerende kinderen. Geboren in Dordrecht, nu woonachtig in de wijk Dubbeldam, waar ik ook opgegroeid ben.

Muziek

Van jongs af aan ben ik fanatiek met muziek bezig. Eerst blokfluit leren spelen en vanaf mijn twaalfde jaar heb ik ruim 20 jaar pianoles gehad. In de laatste jaren heb ik dat gecombineerd met zangles. Zingen in de vocalgroep Diff'rent Voices doe ik al jaren met veel plezier. Met deze groep hebben we al veel concerten met zang en choreografie gepresenteerd aan het publiek.

Creatief

Creatief bezig zijn is voor mij iets vanzelfsprekends! Zowel creatief denken als het op een creatieve manier iets uitwerken, doe ik altijd met veel enthousiasme. Als kind heb ik van alles met knutselen uitgeprobeerd: schilderen, tekenen, poppen maken, breien, haken, gips, raamverf, etc. Op de Havo en de Pabo vond ik de lessen in beeldende vorming dan ook de meest leuke vakken. Het beroep van leerkracht is natuurlijk ook nog eens een prima beroep om deze creativiteit in kwijt te kunnen. Volop ontwikkelmogelijkheden gehad! Sinds januari 2014 ben ik met mozaiekkunst in aanraking gekomen. Lees hier meer over onder het kopje mozaiekkunst.

Nog meer hobby's

muziek

Voor mijn zanggroep bedenk ik, samen met enkele andere leden, de choreografie voor de concerten. We combineren zang, toneel en dans tot een mooie productie. Iedere keer weer iets waar ik veel plezier aan beleef. Sinds enkele jaren ben ik met toneelspelen begonnen en heb ik, naast het volgen van een basistraining, in enkele voorstellingen gespeeld.

samenaandeslag

Werkervaring

Al 28 jaar ben ik werkzaam in het basisonderwijs. Na dertien jaar voor een kleutergroep te hebben gestaan in Rotterdam en Dordrecht, ben ik ruim elf jaar directeur geweest van een basisschool in Dordrecht. Sinds maart 2014 sta ik, geheel vrijwillig en met veel plezier, weer voor de klas. Momenteel werk ik op een SBO school in Zierikzee. Lees meer hierover onder het kopje werkervaring.

Volg mij via:

© 2018 Atelier Leren door Kunst KvK 62594036