Bijles

samenaandeslag

Begeleiding op maat

Indien u belangstelling heeft om uw kind deel te laten nemen aan een project, laat u mij dat weten via de mail. Ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier hebben ouder, kind en begeleider elkaar al eens ontmoet voor de eerste les en kunt u uw wensen en verwachtingen vooraf met mij delen.

Huiswerkbegeleiding

In mijn atelier begeleid ik kinderen bij het maken van hun huiswerk. De kinderen nemen hun huiswerk mee naar het atelier. Dit kan zijn: lesboeken, werkschriften, woorden van de woordrij, werkbladen, leesboeken, etc. Op de meeste basisscholen krijgen de kinderen pas in de bovenbouw echt huiswerk mee naar huis. Voor kinderen vanaf groep 3 wordt met huiswerk ook extra meters maken met lezen, flitsen van letters en woorden en het leren van de woordrij bedoeld. Ook jonge kinderen krijgen de woordrij vaak mee naar huis op een blad of kunnen dit digitaal thuis leren. Heeft uw kind moeite met het maken van huiswerk thuis? Neem contact op! Veel kinderen willen thuis ook lekker echt thuis kunnen zijn en zitten niet te wachten op een ouder die blijft stimuleren. Heel herkenbaar! Wellicht biedt het atelier net dat zetje in de goede richting.

lezen rekenen begrijpendlezenBijles

Kinderen die extra ondersteuning nodig hebben bij een bepaald vak, de concentratie, motorische vaardigheden of het leren van de nederlandse taal kunnen in mijn atelier terecht voor bijles. Na het kennismakingsgesprek zal ik een programma op maat voor uw kind samenstellen. Hiermee gaan we gedurende een aantal weken aan de slag. We proberen daarbij het vooraf gestelde einddoel te behalen, maar indien nodig stellen we dat doel tussentijds bij.

schrijven

slim

fijnemotoriek

concentratie

Concentratie

Ook kinderen met concentratie of gedragsproblemen kunnen terecht in het atelier. Het ontdekken en uitoefenen van creatieve talenten kunnen, juist voor deze kinderen, zeer rustgevend werken!

Volg mij via:

© 2023 Atelier Leren door Kunst KvK 62594036