Werkervaring

bouwhoek

Werkervaring

Na de Pabo afgerond te hebben, ben ik in Rotterdam gestart met werken op een basisschool. Ik heb in Rotterdam gedurende 11 jaar met veel plezier voor een kleutergroep gestaan. Ik heb daar veel geleerd van mijn kleutercollega's en de cursussen die we volgden over alle vernieuwingen in het onderwijs. Inmiddels getrouwd en een jong gezin. De reis op en neer van Dordrecht naar Rotterdam begon te veel tijd te kosten en vandaar de overstap naar werken dichter bij huis.

nieuwbouw1

Na twee jaar in de wijk Dubbeldam voor een kleutergroep gestaan te hebben, rolde ik op die school een directeursbaan in. Ik vond het een welkome uitdaging en ben de opleiding voor schoolleider primair onderwijs gaan volgen. Ruim 11 jaar heb ik deze fantastische baan met enthousiasme ingevuld. Ik was in deze periode ook nauw betrokken bij het ontwerpen en de bouw van nieuwbouw voor de school: een unieke ervaring.nieuwbouw2

De directeursbaan vroeg veel tijd van mij en de balans tussen privé en werk begon ietwat scheef te groeien. Mijn gezin en hobby's kwamen steeds meer op de achtergrond en ik besefte op een bepaald moment dat ik het anders wilde. Vandaar mijn geheel vrijwillige keuze om te stoppen met een hele mooie functie.

werkles Ervoor in de plaats kwam meer rust en ruimte in mijn hoofd en meer tijd voor creativiteit en andere uitdagingen. Met Atelier Leren door Kunst beoog ik mijn onderwijservaring en mijn passie voor cultuureducatie te combineren tot iets fantastisch voor de kinderen.

speellokaal
logo

Huidige werkzaamheden

Momenteel werk ik op woensdag t/m vrijdag als groepsleerkracht op een school voor speciaal basisonderwijs in Zierikzee. In onze middenbouwgroep begeleiden we kinderen in hun ontwikkeling in de leeftijd van 6 tot 10 jaar op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Daarnaast begeleid ik op maandagmiddag en dinsdagmiddag kinderen in mijn atelier.

Volg mij via:

© 2018 Atelier Leren door Kunst KvK 62594036