Werkervaring

bouwhoek

Werkervaring

Na de Pabo afgerond te hebben, inmiddels 33 jaar geleden, ben ik in Rotterdam gestart met werken op een basisschool. Ik heb in Rotterdam gedurende 11 jaar met veel plezier voor een kleutergroep gestaan. In die tijd getrouwd, kinderen gekregen, woonachtig in Dordrecht en vanaf 2002 ook werkzaam in Dordrecht.nieuwbouw1

Na twee jaar in Dordrecht, in de wijk Dubbeldam, voor een kleutergroep gestaan te hebben, rolde ik op die school een directeursbaan in. Ik vond het een welkome uitdaging en ben de opleiding voor schoolleider primair onderwijs gaan volgen. Ruim 11 jaar heb ik deze fantastische baan met enthousiasme ingevuld. Ik was in deze periode ook nauw betrokken bij het ontwerpen en de bouw van nieuwbouw voor de school: een unieke ervaring.nieuwbouw2

De directeursbaan vroeg veel tijd van mij en de balans tussen privé en werk begon ietwat scheef te groeien. Mijn gezin en hobby's kwamen steeds meer op de achtergrond en ik besefte op een bepaald moment dat ik het anders wilde. Vandaar mijn geheel vrijwillige keuze om in maart 2014 te stoppen met een hele mooie functie.

werkles Ervoor in de plaats kwam meer rust en ruimte in mijn hoofd en meer tijd voor creativiteit en andere uitdagingen. Ik ben blijven werken in het basisonderwijs in verschillende functies: beleidsmedewerker, bovenschoolse leerkracht voor plusleerlingen en leerkracht in diverse groepen. Daarnaast ben ik gestart met mijn Atelier. Met Atelier Leren door Kunst beoog ik mijn onderwijservaring en mijn passie voor cultuureducatie te combineren tot iets fantastisch voor de kinderen.

speellokaal
logo

Huidige werkzaamheden

In 2018 ben ik van Dordrecht verhuisd naar Burgh-Haamstede en gaan werken in het Speciaal Basisonderwijs. Momenteel werk ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag als leerkracht van de kleuterobservatiegroep, het KOG, in Zierikzee. In onze groep observeren en begeleiden wij kinderen in hun ontwikkeling in de leeftijd van 4 tot 8 jaar op hun eigen niveau en in hun eigen tempo. Mijn Atelier heb ik meeverhuisd en ook in Burgh-Haamstede werk ik vanuit ons huis in een huiselijke sfeer!

Volg mij via:

© 2022 Atelier Leren door Kunst KvK 62594036