Mozaiekkunst

mozaiek2

Mozaiekkunst

Werken met glas! Wat een mogelijkheden! Wat een verrassende effecten! Sinds 2014 maak ik met veel plezier mozaiekwerken met o.a. stukjes gebroken glas, aardewerk, glasnuggets en natuurlijke materialen. Inmiddels heb ik verschillende kunstwerken gemaakt, neem ik ze af en toe mee naar een creatieve markt en mocht ik tentoonstellen tijdens de Kunstroute op Tholen. Ik geniet van het puzzelen met de stukjes glas, keramiek en andere materialen en het samenvoegen van al die stukjes tot mooie kunstwerken.

Vlak bij de zee zijn en verblijven in Zeeland geeft mij rust en ruimte in mijn hoofd. Na jarenlang weekenden en vakanties in onze stacaravan te hebben doorgebracht, hebben we in 2018 besloten om op Schouwen-Duiveland te gaan wonen. Ik krijg hier veel inspiratie in deze prachtige omgeving! Ik zie mijzelf als een enthousiaste laatbloeier in de kunst en het is meer dan leuk om positieve reacties te ontvangen op mijn kunstwerken. Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem gerust contact op voor meer informatie. Ik werk ook in opdracht.

Verloren vangst

verloren vangstStrandvondsten

strandvondsten

Meeuw

meeuw
Kunstwerk met bijbels thema

laatdekinderentotmijkomen

levensboom

Kunst

Veel gedachten en ervaringen gebruik ik als inspiratie voor mijn mozaiekkunstwerken. Een genoegen om met glas te kunnen werken!

Volg mij via:

© 2023 Atelier Leren door Kunst KvK 62594036