Mozaiekkunst

mozaiek2

Mozaiekkunst

Met het neerleggen van mijn verantwoordelijke functie kwam er ruimte in mijn hoofd. Er ontstond meer tijd om kunst te beoefenen. Ik ben in aanraking gekomen met de techniek mozaïeken door het maken van een afscheidscadeau voor de school. Besmet en verliefd geraakt op werken met glas! Wat een mogelijkheden! Wat een verassende effecten! Ik heb mijn gevoelens die vrij kwamen om kunnen zetten in mooie kunstwerken. Het geeft mij veel voldoening en rust. Het lijkt alsof mijn weggestopte ambities toch nog een kans krijgen in mijn leven.

Vlak bij de zee zijn en verblijven in Zeeland in onze stacaravan geeft mij ook rust en ruimte in mijn hoofd. Dit was een inspiratiebron voor mijn serie strand-kunstwerken. Ik besef heel goed dat ik nog maar beginnend kunstenaar ben en niet zo piepjong meer, maar ik zie mijzelf als een enthousiaste laatbloeier. De positieve reacties op mijn kunstwerken hebben mij de moed gegeven ook via deze website mijn kunst te laten zien. Neem gerust contact op voor meer informatie. Ik werk ook in opdracht.

Verloren vangst

verloren vangst


Strandvondsten

strandvondstenMeeuw

meeuw
Laat de kinderen tot mij komen

laatdekinderentotmijkomen

levensboom

Kunst

Veel gedachten en ervaringen gebruik ik als inspiratie voor mijn mozaiekkunstwerken. Een genoegen om met glas te kunnen werken!

Volg mij via:

© 2018 Atelier Leren door Kunst KvK 62594036